As long-term partner of DAIKIN, VISION was honored to make standard design for its PROSHOP store upgrade.
作为大金的长期合作伙伴,为什VISION有幸接到委托,负责大金大中华区全面的PROSHOP终端店全面品牌升级项目的标准化设计。

From previous deep cooperation with DAIKIN, VISION understands its concept of creating the connection between people and air. As the biggest retailing venue, PROSHOP is the most direct window for DAIKIN customers. PROSHOP has to stick to its brand concepts and takes on the responsibility of being ‘offline distribution area’ and ‘DAIKIN sales space’. VISION tries to create a closed cycle of DAIKIN’s brand, sales, service and mega data that empowers DAIKIN, just the same like breathing. Therefore, the concept of ‘precise monitoring, free breathing’ was set as the store upgrade for RPOSHOP.



作为大金最为直接的实体分销空间,PROSHOP门店是大金面向消费者的最直接窗口。为什VISION基于对大金的深度合作,了解大金始终致力于“人”与“空气”间的调节。而PROSHOP终端店则需要秉承品牌理念,承担“线下实体分销空间”与“大金销售环境”的调节作用;为什VISION力求助力将大金的品牌、销售、服务、大数据之间形成“呼吸闭环”,以有“度”的呼吸方式为大金注入强有力的生命力。从而提出了“调节有度,吐纳生息”的终端门店升级目标。

VISION proposed the whole set of online and off-line design and operation plan for store upgrade based on the current situation and difficulties of PROSHOP to achieve better service and sales. VISION supports DAIKIN’s branding development strategy by promoting the brand from space and exhibition design.



VISION针对PROSHOP现状及困难以及升级目标提出了对应线上线下的全面设计,运营方案,使新一代PROSHOP能够更好的服务于销售与消费者。从空间与展示设计上有效提升品牌认知度,支持大金整体的品牌建设战略。

Type·项目类型:

Commercial experience space 商业体验空间

Time·项目时间:

2018.08——2019.08

Assignment·任务范围:

Art direction 艺术指导

Concept Design 概念设计

Detail Design 深化设计

Graphic Design 平面设计

Site supervision 现场监督

Location·地址

Shanghai 上海

Client·客户

Daikin 大金

Team·团队

Xu Xiang-Yu 徐翔宇

Zhang Yong-Xia 张勇夏

Xiao Wei 肖威

loading...

0